SİİRT / ŞİRVAN - Cevizlik Ortaokulu

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  havanin yağışlı olması sebebiyle okul içerisinde coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı karakol komutanı ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Kutlamaya ortaokul ve ilkokul öğrencilerinin yaptığı gösteriler büyük neşe kattı. Kutlama sonunda yapılan yarışmalara velilerimizin katılımı kutlamanın eğlenceli bir şekilde bitmesini sağladı.

Nis

Okulumuz öğrencileri 30.03.2018 tarihinde Siirt´te yapılan kitap fuarı gezisine katıldı.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Fethi SUAY ve Türk Kızılayı okulumuzu ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürmüz öğretmenlerimizle toplantı yaparak onların isteklerini dinledi. Türk Kızılayı yardımıyla öğrencilere oyuncaklar dağıtıldı.

Ara

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı. Öğretmenler Günü temalı şiir ve kompozisyon yarışmasından dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi. Anasınıfı ve okul korosunun gösterileri kutlamaya renk kattı.

Ara

Okulumuzda Meclis Başkanı seçimi yapıldı. Seçim sonucunda 8/B sınıfı öğrencisi Oya ERDOĞAN okul meclis başkanı seçildi.

Ara

Okulumuza Mobil Gençlik Merkezi-3 projesi kapsamında çeşitli oyun parkurları kuruldu ve öğrenciler bu oyunlarla eğlenceli vakit geçirdiler.

Ara

Şirvan ilçe kaymakamı Sayın Memiş İNAN okulumuzu ziyaret etti.Öğretmenlerle ve köy halkıyla toplantı yaptı.Okul ve çevresinin fiziki şartları hakkında bilgi aldı.